Los corredores más jóvenes de la carrera solidaria

Els atletes més joves de la carrera solidària

La cursa solidària 6K Sonrisas Sanas, celebrada ahir dijous a Saragossa, va ser secundada per 450 corredors, que en aquesta ocasió van unir esport i solidaritat.

La cursa estava organitzada per l’Associació Professional d’Higienistes Bucodentals d’Aragó i la Federació d’Atletisme d’Aragó, entitats que van destinar tres euros per cada participant que completar el circuit a benefici de la Fundació Odontologia Solidària.

La cursa es va celebrar al Parc Tío Jorge de la capital aragonesa, on els participants adults han recorregut dues vegades el circuit de tres quilòmetres preparat a aquest efecte, mentre que els atletes més joves encara en edat escolar, han donat una única volta al circuit. La cursa es celebrava per primera vegada, i arran de l’èxit aconseguit, els seus organitzadors no descarten repetir-la en el futures ocasions.

Els beneficis derivats d’aquesta cursa seran destinats a la millora de la salut bucodental de la població en risc d’exclusió de Saragossa i la seva àrea d’influència, com ve fent la clínica d’Odontologia Solidària a la ciutat des de la seva posada en marxa al mes de maig de 2013.